Viktig match för Norge och Lasse Lagos efter kaosmatchen mot Sverige och torsk mot Spanien innan dess.

Spanien - Norge 2-1
Norge - Sverige 3-3

Sverige - Rumänien 2-1
Rumänien - Färöarna 4-1

Ja, det här är en viktig match för Norge i den här EM-kvalgruppen. Man har haft ett tufft schema inledningsvis med att möta Spanien borta och Sverige hemma. Imponerande nog så höll man liv i matchen mot Spanien hela vägen in i slutet. King kvitterade till 1-1 på straff i minut 65 innan Sergio Ramos gjorde 2-1 från straffpunkten. Mot Sverige ledde man med 2-0 och allt såg klart ut. Från minut 70 till 90 var dock en norsk mardröm och en svensk succé. 2-0 till 2-3 innan Kamara kvitterade till 3-3 90+6.

Helt galet.

Nåväl. Jag tycker att Norge där visade att man har både spets och kvalitet på mittfältet. Det var en försvarsmässig kollaps samtidigt som Sverige också gjorde det bra. Har Rumänien samma kvalitet? Nja, det tycker jag inte efter att ha sett dem mot Sverige. Norge har en bra trupp, spelare i form och hemmaplansfördel på Ullevål. Dessutom lär man ha en rejäl hunger med tanke på Sverigematchen och tabelläget.