Man väntar liksom på den norska explosionen.
Men den kommer liksom inte...
Vid förra samlingen saknades en viss Erling Haaland.
Nu är han tillbaka i spel, och det gör så klart mycket för det här laget. Som även har klass framåt i fine Alexander Sørloth (12 mål i La Liga den här säsongen).
Man har dessutom en formspelare i Sander Berge, som nu är helt fri från sina skadebekymmer. Det här är en spelare som kommer göra avtryck i Premier League efter sommaren, på mitten hittar vi även så klart Arsenals Martin Ødegaard...
Bakåt?
Napolis Leo Østigård och Rennes Birger Meling är helt okej spelare och som sista utpost Är Örjan Nyland (RB Leipzig) också hyfsat stabil.
Så Norge har ett bra material på papperet, nu ska man bara visa det på planen med.

För efter en pinne på två kvalmatcher – Spanien borta och Georgien borta – är man i princip piskat att vinna nu för att inte halka efter för mycket.

Skadetrassel i Skottland

Nu väntar Skottland som börjat kvalet strålande – två raka segrar mot Cypern och Spanien.
Det med totalt 5–0!
Men!
Det var på hemmaplan, inför fullsatta läktare på Hampden Park. På bortaplan är skottarna av tradition så mycket sämre, och jag tror vi får bevittna detta under lördagen också.

Skottland dras med skador på Che Adams, Grant Hanley, Jacob Brown, Anthony Ralston. Även Liam Cooper, John Souttar och Nathan Patterson dras med besvär men finns med i truppen.

Jag tror Norge tar sista chansen och lirar raka ettan till 2.00 hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip