Sverige avrundar Nations League-samlingen borta mot Norge.
Mitt speltips: X2 eller asian +0,5. Bethard eller FastBet .

Vilken otroligt sorglig samling det här varit för Sverige. Återbuden, därefter skadorna och resultaten under samlingens gång. Knapp seger mot Slovenien har följts upp av två svaga insatser mot Norge och Serbien. Dessutom på hemmaplan. Men jag är inne på att det här blir en helt annan match:
Krafth och Kulusevski återkommer efter avstängning.
Forsberg bara måste vara redo för start efter bänken senast.
Förhoppningsvis även Isak redo.
Och ett ruggigt revanschsuget lag med nävar knutna i fickorna. Som vi vet är det då svenska lag trivs som bäst. Mittbacksproblematiken finns fortsatt såklart, men rimligtvis borde Sverige bli bättre ju längre samlingen lider med det nya spelsystemet.

Även för Norge är det här en annan match. Mot Sverige var det bortaplan och många målade upp laget som underdogs (trots att de stängde som knappa oddsfavoriter). På Friends fick de en skämtstraff, 1-0 och förarsäte. Kunde därefter ställa om på ett ihåligt Sverige och det var så de skapade chanser nog att göra 3,4-0. Räknar med att de inte får lika enkla chanser den här matchen. Nu har de själva hemmaplan och ett rätt tydligt favoritskap. Åtta spelare har startat alla tre matcher (inklusive Håland och Ödegaard) och rimligtvis borde det börja bli lite slitna ben efter en lång säsong.

Norge ska vara favoriter här såklart, men hur lågt ska de stå egentligen? Tycker de står för lågt i nuläget och gillar Sverige X2 till de här oddsen.

TV: Melker går för det igen på Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip