Över 2,5 mål blir mitt spel i Norrby-BP.

En potentiellt småtrevlig Superettanmatch väntar på fredagen. Det är två av lagen med högst målsnitt per match (3,2 på de fem matcher som spelats) som drabbar samman:
- För BP:s del har alla fem matcher gått över 2,5 mål.
- Norrby har två 1-1-matcher, vilket gjort att bara två av deras fem matcher gått över 2,5. Noterbart är att båda lagen nätat i fyra av deras fem matcher.
- Lägger man ihop de här bägge lagens inledande matcher har de gjort mål i nio av tio.

Tycker båda lagen har rätt bra offensiva alternativ:
BP har Philip Hellquist, Omondi, Alex Nilsson, AIK-talangen Linnér m.fl. Finns normalt sett även ryggrad och rutin i Markus Gustafsson (lär bli bättre och bättre under säsongen) och Gustav Sandberg-Magnusson (skadad här). Blir andra spelare än GSM som får kliva fram här, exempelvis Bajenbekantingen Jajic.
Är ett rätt offensivt balanserat lag under Björknesjö. Finns bland annat Fritiof Björkén och Billy Nordström på ytterbackspositionerna - vilket är två offensivt bidragande spelare på de positionerna.

Norrby har Yarsuvat, Savolainen, den oförlöste talangen Rexhepi och ett par till. Jasin Khayat är en av seriens bättre ytterbackar och brukar bidra offensivt. Mittfält ocj anfall håller bra allsvensk klass medan man är sämre bakåt. Är inget lag som brukar ha överdrivet mycket boll, trivs nog som allra bäst när de får ställa om på motståndarna. Har den mystiska mardrömsmatchen mot J Södra (1-7) som drar ner det defensiva snittet, men faktum är att laget släppt till en del målchanser i alla matcher. Höll nollan mot Öster senast, men smålänningarna vann xG-matchen totalt sett där.

Två lag som känns bättre framåt än bakåt. BP har sett lite vilsna ut i säsongsupptakten men vill såklart hugga på topplatserna - då är det seger i varje match som gäller. Norrby är inte ofarliga framåt - tror bägge lagen nätar här.

2-1 åt något håll?

Speltips: Över 2,5 mål - 1.80 SpeedyBet

This is the stats tab
This is the post tip