Svårt att få grepp om Norrby som ständigt spelar bra men som inte får med sig resultaten. Stundtals dominanta i spelet och skapar chans på chans, men uppenbarligen finns ingen spelare som kan förvalta lägena man får. Senast spelade man mot Dalkurd som däremot var en svag prestation, slarvigt och energilöst. Detta slutade också med en förlust på övertid efter svagt försvarsarbete.

Nu är laget på kvalplats neråt vilket får ses som en riktig missräkning. Dags för laget att komma igång i offensiven och det kanske laget gör med nyförvärvet Nasiru Mohammed. Den forna Häcken-spelaren blev klar igår för klubben och det får väl ses som en stjärnspäckad värvning i detta skede.

Brage fortsätter att ta sina poäng och hänger med i toppstriden. Senast en match mot Östersund där första halvlek inte var något vidare men i andra halvleken betydligt bättre och segern kunde komma rättvist.

Avstängd: Seth Hellberg (Brage)

Norrbys senaste matcher har varit väldigt kaosartade både framåt och bakåt. Innehållit mycket mål. Det kommer bli svårt att möta ett lurigt Brage med en fin offensiv som verkligen hugger på minsta felsteg. Samtidigt som Norrby är pressat och behöver öppna upp sig, tror inte direkt vi får se ett defensivt Norrby på hemmaplan. Tror vi får se mycket fart i första halvlek och minst ett mål.

Spel: Över 1 mål asian i första halvlek till 1.85 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip