Viktigt möte i botten av Superettan!

Vårens möte
Frej - Norrby 2-2

SUPERETTAN
11. IK Frej 21 6 4 11 30:42 22
12. Norrby 21 5 5 11 17:33 20

Norrby hemma
10 3 1 6 8:14 10

Formen
O, F, F, O, F

Senaste match
Landskrona - Norrby 1-1

Frej borta
10 2 1 7 13:19 7

Formen
F, F, F, V, V

Senaste match
Brage - Frej 1-0

Två av Superettans mindre kända klubbar möts på söndagseftermiddagen. I ena ringhörnan har vi Norrby. Boråsarna med Lasse Nilsson och Ricky Yarsuvat i laget. I den andra hörnan IK Frej, Täbyklubben med ständiga ekonomiska problem men som brukar lösa kontraktet på ett eller annat sätt. Jag tippade Frej att klara sig med råga inför säsongen, men en svagare vår än väntat - samt misstankar om läggmatcher - gjorde mig orolig ett tag. Nu ny oro då tränaren Björknesjö sticker till BP efter den här matchen. Vem som tar över är ännu inte känt.

Men oavsett detta tycker jag att Frej har strået vassare trupp. Enligt mina källor kommer "Frejpan" med ett starkt lag i dag. Bara något enstaka avbräck och då är Frej ett lag som kan matcha de allra flesta i serien. Hammarbylånen Jajic och Rebin Asaad tillför kvalite och vilja, framåt finns spelare som Nsima Peter, Runnemo och så vidare. Frej har ett rätt bra lag när alla är med. Varken Norrby eller Frej är i kalasform - men Frej har en högre högstanivå och har lättare att göra mål. Det ser man på målskillnaden om inte annat.

Norrby har mer press på sig än Frej sett till tabelläget. Frej kan spela smart och kontra om man så vill. Borde också vilja avsluta på topp med Björknesjö innan han lämnar för BP.

SPELTIPS
Spelar X2 till 1.80 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip