Tisdagskvällen bjuder på en spännande match mellan botten och toppen. Det är oerhört viktiga poäng som står på spel när Norrby ska ta emot Halmstads BK på Borås Arena. Halmstad är dock seriens bästa bortalag så hemmaplansfördelen i vanliga fall kanske inte blir lika stor nu.

Trots att Norrby för närvarande huserar på negativt kval så har laget en bra nivå i sig och kan definitivt mäta sig med Halmstad. Laget måste däremot få fart på målskyttet om säsongen ska få ett bättre slut. Ny energi offensivt har hämtats in i form av Reynholdsson som absolut kan bli en hit. Senast blev det 0-0 mot Örebro SK där Norrby börjar första halvleken riktigt bra och skapar en del målchanser men där det blev lite för försiktigt mot slutet.

Halmstads BK såg ut att gå mot en överlägsen serieseger men BP har börjat hämta in mer och mer poäng. Än så länge ser det lugnt ut men det är nog dags för Halmstad att hamna i en positiv trend igen nu när det bara återstår åtta omgångar för laget. Senast blev det däremot en viktig seger mot Skövde i en match med mängder av målchanser.

Till matchen saknar Norrby ett flertalet viktiga spelare som Viktor Bergh, Nino Osmanagić och Fredrik Lundgren. Halmstad noterar vi också frånvaro på viktiga spelare i Mikael Boman och Joseph Baffoe.
____

Nu när Norrby lagt mycket prioritet på defensiven i ett par matcher så vågar man flytta fram spelet och gå med fler spelare offensivt. Halmstad har genom hela säsongen haft en fin offensiv och gjort flest mål i Superettan. Det kommer att gå fort på Borås Arena och skapas mycket målchanser åt båda håll, när det då finns defensiva avbräck så öppnar det verkligen för båda lagen gör mål.

Spel: Båda lagen gör mål till 1.81 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip