Norrby stod för en riktigt bra insats i den första cupmatchen mot GIF Sundsvall. Laget visade mod med sitt passningsspel men också sättet att trycka upp laget och gå för segern. Mycket av offensiven stod de inlånade spelarna Henry Atola (AIK) och Semir Bosnic (Häcken). Tycker båda bidrar med speed och smartness, rätt så aviga spelare som Sundsvall hade problem med.

Inga skador eller avstängningar att notera.
Har signerat kontrakt med Marcus Mikhail från IFK Haninge i veckan.

Elvan senast (vs Sundsvall 1-1):
Astor
Backlund - Wålemark - Salo - Svendsén
Andersson - Helge - Osmanagic
Bosnic - Atola - Johansson
________

Hammarby vann med hela 4-1 mot Brage och det blev en perfekt start på cupäventyret. Sanningen var att det inte såg speciellt bra ut för Hammarby under första halvlek. Det såg stundtals rätt långsamt ut och man hade svårt att komma till chanser. Möjligen var det ovana med konstgräset på Tele2 som beskrivits som lite mer svårspelat inledningsvis. Hursomhelst är Hammarby som allra bäst när det är mer fartfyllt och ett mer direkt spel. Det blev betydligt bättre i andra halvlek och matchen kunde punkteras när ynglingarna Erabi och Madjeb gjorde succé i sina inhopp.

Elvan senast (vs Brage). Mikkelsen ut skadad redan efter 16 minuter och blir borta ett par veckor.

Dovin
Nilsson - Kurtulus - Nielsen - Pinas
Besara - Sadiku - Hammar
Mikkelsen - Dukanovic - Saidi
_______

Tror att Norrby passar Hammarby ännu bättre än Brage då de har lite mer mod och spelar lite mer spretigt än Brage. Det skiljer ändå två divisioner här emellan och det kommer synas ju längre matchen lider. Känns som Norrby kan orka stå emot i en halvlek men sedan kan det rinna iväg när Hammarby växlar upp med ny energi.

Spel: Hammarby -1.75 till 1.825 hos bet365 (halvvinst vid tvåmålsseger, vinst till hela oddset om Hammarby vinner med tre eller fler mål)