Speltips: Båda lagen gör mål till 1.83 hos Pinnacle

_____

Underhållning att vänta när IFK Norrköping tar emot BP. Två lag med mycket individuell spets som så gärna vill ställa om snabbt. BP skäms inte direkt från att ta kommandot i en del matcher och med den resultatraden de haft på sistone så kommer de inte direkt visa någon respekt för IFK Norrköping. Nu är Nikola Vasic tillbaka från avstängning vilket gör att BP mer kan återgå till sitt spelsätt. Hemmalaget har trots två raka förluster fortfarande häng på toppen och nu väntar ett revanschsuget Peking som åkte på en dubbelsmäll senast i slutminuterna.

Senaste match: Kalmar - Norrköping (Expected goals wyscout: 1.69-1.11)
Chansfattig första halvlek där Kalmar fick ett superläge att ta ledningen i slutet av halvleken. Andra halvlek skulle bli lite mer händelserik. Gästerna var påpassligt framme när Kalmar slarvade i backlinjen till 0-1. Därefter stod det still ända fram tills den 87:e minuten då Hummeth lite från ingenstans stod för ett kanonmål. Surt för Peking som såg ut att gå mot tre poäng, istället blev det 0 poäng när Rajovic gör mål strax före slutvisslan när försvaret stod och tittade på.

Truppläge IFK Norrköping
Avstängd: Arnor Traustason
Skadade/osäkra: Inga nya skador.

Senaste match: BP - Sirius 1-2 (Expected goals wyscout: 1.14-1.55)
BP börjar matchen strålande med två riktiga målchanser som Vasic nog hade gjort mål på om han inte varit avstängd. Därefter fortsätter BP ta tillvara på snabba omställningar och gör 1-0 genom Oscar Pettersson. BP fortsätter dock aldrig vara försiktiga och spela på ledning, vilket de sedan straffades för genom nonchalant spel utanför eget straffområde. Därefter var det öppna spjäll åt båda håll men där Sirius gjorde 1-2 via ett inlägg som sedan stod sig matchen ut.

Truppläge BP
Avstängd: André Calisir, Richie Omorowa
Skadade/osäkra: Alexander Abrahamsson, Ludvig Fritzson

Målrikt i båda lagens tre senaste matcher - finns potential för det i denna match också

Två lag som har en vana av konstgräs och har ett liknande spelsätt när det gäller att straffa motståndaren. Här tror jag att IFK Norrköping vågar gå betydligt mer framåt inför hemmasupportrarna och jakten på en seger är nu stor, tror att känslan är att BP bara är ett lag som ska städas av. Däremot ska man ha en rejäl respekt för BP som kan känna sig trygga i sitt spel och kunna straffa Norrköping på kanterna. BP har dock lite jobbigare avbräck inför denna match medan Peking också har en hel del klass i offensiven, vilket gör vi har goda chanser att se mål från hemmalaget också. Tror vi får se en välspelad match där båda lagen gör varsitt mål, vilket också har skett i lagens tre senaste matcher.

Speltips: Båda lagen gör mål till 1.83 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip