Norrköping tar emot Degerfors på lördagen.
Mitt speltips: Asian -1 på Norrköping. Spelet sitter om de vinner med 2+ mål. Push och återbetald insats på uddamålsseger. Förlust om Degerfors tar poäng.

Peking är krislaget nummer ett i Allsvenskan. Sedan de sparkade Norling efter en tids svaga resultat har de tre raka 2-0-förluster. Har nu åtta raka matcher utan seger i Allsvenskan. Trots det vill jag backa upp laget. Tycker ändå det finns ett par förmildrande omständigheter med lagets förluster efter Norlings inträde:
- Malmö gjorde en av säsongens bästa insatser nere i Norrköping.
- Hemma mot Blåvitt var Norrköping det bättre laget. Vann xG-matchen och förde spelet. Hade de bara fått första målet hade de vunnit där vill jag mena.
- Blåvitt var bra i Göteborg senast och Stahre pratade om bästa matchen på två år. Norrköping kunde mycket väl gjort matchen tajtare då Nyman hade ett par riktigt bra chanser.

Passande motstånd nu och om Norrköping bara kommer upp i ungefär samma nivå som i hemmamatchen mot Blåvitt ska de ha riktigt bra chans att vinna. Tycker Sigurðsson kommit in i det riktigt bra och har blivit den där lekkamraten Levi saknat hela säsongen.

Degerfors gjorde det bra som slog Kalmar senast. Stod lågt och försvarade sig mest, men gjorde det med den äran. Känslan är att de tajtat till det lite en del efter uppehållet. Inte samma svängdörrar som innan dess. Men tycker fortsatt att de är ett av de svagaste lagen i serien.

Do or die för Norrköping här. Blir inte en mycket mer passande uppgift. Tycker inte de ska vara så dåliga som resultaten säger och på hemmaplan ska de vinna en sån här match. Borde finnas tillräckligt med rutin och klass för att ta sig samman och göra det som krävs här.

This is the stats tab
This is the post tip