Norrköping tar emot israeliska Hapoel Beer Sheva på torsdagen.
Mitt speltips: Rak etta på Peking.

Norrköping är inne i ett bra fly för dagen. Vunnit fyra av de senaste fem matcherna och har släppt in väldigt få mål under den här perioden. Om defensiven var darrig under våren så tycker jag det sett klart bättre ut efter sommaruppehållet. Försäljningen av Jordan Larsson kommer säkert bli kännbar på sikt, men i ett kort perspektiv tror jag Peking har tillräckligt mycket offensiv kvalitét för att ta sig vidare härifrån. Har senaste tiden sett sådär hemmastarka ut på konstgräset som vi blivit bortskämda med de senaste tre -fyra säsongerna. Flera prestationer har verkligen varit kanon. Så formen känns helt klart stark,

Fått en bra uppladdning för den här matchen då de var spellediga från Allsvenskan i helgen. Välbehövlig vila efter en tid av tajt matchande. Halkat efter guldstriden i allsvenskan, vilket säkert bidragit till att de verkligen satsat på Europa League. Spelat bästa laget i stort sett genomgående när det vankats Europaspel.

Hapoel Beer Shevas ligasäsong är inte igång ännu. Har tagit sig förbi albanska Laci och Kairat från Kazakhstan. Lagt grunden till avancemanget via hemmasegrar - kryssat bägge bortamatcherna. Det är väl min bild av den här typen av lag också - de är ofta betydligt starkare hemma än borta. Särskilt när det vankas match på Norrköpings snabba och svårspelade konstgräs. Oddsmässigt är Beer Sheva rankade fyra i irsraeliska ligan. Med tanke på att övriga lag från Israel (Maccabi Tel Aviv och Maccabi Haifa) inte rosat marknaden i europaspelet så känns ligan inte direkt superstark.

Peking är beroende av ett bra resultat här för att kunna avancera. För bortalagets del kan en förlust vara ett halv-okej resultat så länge de får med sig ett bortamål. Tycker att ett formstarkt Norrköping ska ha hygglig segerchans här hemma på konstgräset. Motståndet ska vara rätt så överkomligt.

1-0/2-1?

This is the stats tab
This is the post tip