Hugger över 2,5 mål i Norrköping-Hammarby.

Toppmatch väntar här:

1. AIK 17 11 6 0 31:11 39
2. Hammarby 16 11 3 2 34:18 36
3. Ostersunds 17 10 3 4 30:18 33
4. Norrkoping 16 9 4 3 27:17 31

Framför allt Peking behöver verkligen vinna här för att haka på i toppstriden. Norrköping har haft lite problem med att döda matcherna senaste tiden - ingen forward är/har varit riktigt het. Detta trots en anfallsuppsättning som är en av de allra starkaste på pappret. Det har inte varit någon måltorka att prata om, snarare att det saknats några mål för att hänga på den absoluta toppen. Hemma är man dock pålitliga: Gjort mål i elva raka allsvenska hemmamatcher.

Har i veckan tappat Fjoluson, som varit en viktig kugge i backlinjen tillsammans med Andreas Johansson den är säongen. Klar defensiv försvagning.

Bajen har gjort flest mål i serien. Att det blev "bara" 1-0 mot Trelleborg senast var inte logiskt sett till antalet målchanser som skapades. Öser på rejält i de flesta matcher, vilket är något Billborn tryckt på: Laget är som allra bäst när de trycker på och går för mål. Slappnar de av försämras kvalitén. Är ett lag som kommer till alla arenor och bjuder upp till spel.

Tror den här matchen blir riktigt sevärd mellan två lag som verkligen kommer gå för tre poäng. Bägge lagen borde ha goda möjligheter att näta och Peking måste till varje pris vinna här, så det stannar nog inte på 1-1. Minst tre mål borde vi få se, blir inte förvånad om det blir ännu fler.

2-1 åt något håll?

This is the stats tab
This is the post tip