Norrköping tar emot Bajen på söndagen.
Mitt speltips: Specialspelet "Båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen". Finns som en vanlig spelmarknad eller som betbuilder, kolla vilket odds som är högst. Bethard eller FastBet .

Det här känns som ett givet spel mellan de här båda lagen som är bättre framåt än bakåt i min bok. Fyran mot sexan i tabellen, bägge jagar en Europaplats. Bjudits in i den kampen efter att Elfsborg tappat en del poäng, precis som topptrion MFF, DIF & AIK. Men både Norrköping & Hammarby behöver ta riktigt mycket poäng sista tredjedelen av säsongen för att knapra in poängen som krävs. Ingen kan vara särskilt nöjd med kryss här. Med tanke på att bägge lagen gjort mål i 18/21 matcher känns det troligt att bägge nätar igen.

Norrköping har gjort 13 mål de senaste fem matcherna. Bra form på bland andra Adegbenro och att Nyman saknats har inte spelat så stor roll faktiskt. Bara tre lag har gjort fler mål än Peking den här säsongen.

Ett av de lagen är Hammarby. Gjorde kanske ingen supermatch mot Häcken senast (1-1) men har annars ett par okej prestationer i ryggen. Selmani, Ludwigson m.fl. utgör en bra offensiv där det finns rätt många alternativ att laborera med.

Inget av lagen har någon superstabil defensiv. Bägge ligger på undre halvan för expected goals against enligt den statistiktjänsten jag använder (wyscout). Det säger en del om att de här lagen släpper till målchanser över tid. Med allt det här i ryggen och tabelläget där det bara är seger som gäller tycker jag BLGM + ö2,5 känns väldigt väldigt troligt. Har svårt att peka ut en vinnare, men tror definitivt att det kommer bli chansrikt, fartfyllt och en hel del mål.

Speltips: Båda lagen gör mål och över 2,5 mål.

This is the stats tab
This is the post tip