Dags för topplaget Norrköping att ta emot Falkenberg.
Mitt speltips: Norrköping asian hcp -1,5 till 2.32 gånger degen på Casumo , Unibet och 888sport .

Norrköping kommer till matchen som ligatvåa med 24 poäng, ett poäng färre än Malmö FF som har en mer match spelad än Norrköping. Man kommer med en ganska bra form då man senast kryssade borta mot Falkenberg i en 3–3-match, matchen innan dess vann man stabilt med 2-0 hemma mot Varberg.

Mjällby kommer till matchen med en nedåtform då man kommer till matchen efter att ha kryssat senast mot jumbon Kalmar på hemmaplan då man tappade sent till ett 2–2-resultat, matchen innan dess åkte man på en rejäl smäll hemma då man förlorade med hela 0–5 mot Elfsborg.

Till matchen mot Norrköping tvingas Mjällby lämna tre spelare kvar i Blekinge. Jesper Gustavsson (11/1) drog i mötet med Kalmar FF på sig sin fjärde varning och han är avstängd i kvällens match. I sent skede lämnade Taylor Silverholt (5/0) återbud till Norrköpingsresan och även David Batanero (9/0) är kvar i Blekinge.

In i truppen kommer Joel Nilsson, som var avstängd senast mot Kalmar FF, samt duon Amer Ibragic Eriksson och Hampus Holgersson.
Och under veckan som kommer hoppas Marcus Lantz att eventuellt få tillbaka Viktor Gustafson i lätt träning samt det danska nyförvärvet Martin Spelmann (ej med i dag).

Norrköping behöver vinna för att haka på och ta över serieledningen igen och detta tror jag även man gör komfortabelt. Man är ett starkt hemma lag då man vunnit alla matcher förutom en då man kryssa hemma och man möter ett bortalag som till vardags spelar på gräs.

Peking sitter även på spelare som Haksabanovic, Thern och Nyman som kan förändra matcher. Jag tror man spelar hem denna matchen och slår Mjällby komfortabelt, därför blir mitt speltips Norrköping -1.5 till 2.32 gånger pengarna på Casumo , Unibet och 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip