Norrköping huserar nu på 11:e plats i tabellen med sex poäng ner till kvalplats. Vid seger kan de känna sig säkra att inte blanda sig i bottenstriden. Laget har iallafall sett bättre ut på sistone med ett par bra prestationer. Sigurdsson har visat hög klass och Nyman har hamnat i ett målstim. Således är det mer positiva vindar nu i Norrköping än tidigare.

På andra sidan står den positiva överraskningen Mjällby som dock mattats av lite under hösten med ett par svagare resultat. Det har inte varit någon kontinuitet i offensiven utan Johansson, Bergström, Nwankwo och Moro har fått rotera en hel del. Då blir det också svårt att sätta ett anfallsspel och det har märkts av under hösten.
___

Trots det så tycker jag det finns goda chanser för mål i denna match. Norrköping har bjudit på en hel del mål både framåt och bakåt på sistone. Medan Mjällby ofta skapar mycket chanser med sin speed och fysik i offensiven. Med tanke på tabelläget för båda lagen så kan det också bli mer avslappnat. Gillar verkligen oddset på mål ifrån båda lagen.

Spel: Båda lagen gör mål till 1.96 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip