Norrköping tar emot Värnamo på måndagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Bethard.

Efter att ha blivit nollade i de två första matcherna har bägge lagen nätat i tre raka Pekingmatcher. Mot Kalmar senast bestämde sig Norling för att frångå det normala offensiva grundspelet till förmån för en shape-uppställning alá AIK 2018. Var rätt tydligt efter matchen att det var en engångsföreteelse och då det gav poängutdelning utgår jag från att de här är tillbaka med sitt normala spel mot Värnamo.

Och då har det varit rätt öppet bakåt. Släppt in mål i sju raka tävlingsmatcher (inklusive cupen) efter en blandning av individuella misstag, slarv etc. Aldrig sett riktigt bra ut bakåt. Bland annat släppt in mål i två raka hemmamatcher mot Varberg, så det är inte så att de bara mött topplag och släppt in mål mot dessa.

Ställs mot ett Värnamo som gjort mål i 3/5 matcher. De nollades hemma mot Sirius och Malmö men kunde mycket väl gjort mål i de matcherna sett till hur målchansfördelningen såg ut. Visat upp ett bra spel och känns som den bästa nykomlingen. Är inte laget som bara backar hem och parkerar bussen, de försöker skapa med egen kvalitét. Tror inte det är en jättestor nackdel för deras del att spela på konstgräs heller.

Norrköping är motiverad hemmafavorit här och ska såklart ha jättebra chans att näta på en nykomling. Men jag är inte helt övertygad om att spela Norrköping rak till (i skrivande stund) 1.65ish eller något hcp-spel. Däremot BLGM-marknaden känns bra utifrån hur jag ser på matchen. För jag tror även Värnamo har bra chans att näta och att då få upp mot dubbelt betalt känns bra. Tycker det är högt jämört med vad liknande matcher betalat.

1-1, 2-1, 2-2?

Speltips: Båda lagen gör mål, Bethard.
This is the stats tab
This is the post tip