Vasalund har det klart bästa laget i serien och bara ska vinna den här matchen.

DIV 2 N SVEALAND
2. Vasalunds 6 6 0 0 20:2 18
11. Norrtälje 6 1 1 4 5:12 4

Norrtälje hemma
3 1 0 2 4:7 3

Formen
F, F, F, V, O

Senaste match
Valbo - Norrtälje 3-0

Vasa borta
3 3 0 0 7:1 9

Formen
F, V, V, V, V

Senaste match
Karlberg - Vasalund 3-2 (svenska cupen)
Vasalund - Strömsberg 8-1

Vasalund åkte ur division 1 Norra i fjol och uppdraget som Nebosja Novakovic har är att föra upp klubben direkt. Tack vare ett samarbete med AIK så har man tillgång till flera spelare därifrån. Albin Linnér, Albin Mörfelt, Adam Benlamin, Rickson Mansinamina, Daniel Mushitu för att nämna några. Lägg därtill två riktigt vassa afrikanska spelare Mai Troare, Hamza Kamara och rutinerade Kenny Pavey, Patrick Amoah, Linus Malmborg och Yussuf Saleh. Jag har säkert glömt någon bra spelare men ni fattar grejen.

Vasalund säger själva att de har ett bättre lag än i fjol när de åkte ur och sex raka segrar i serien säger en hel del. Torskade i veckan mot Karlberg men jag ser det mer som olycksfall i arbetet. Eftersom Lidingö leder serien med en match mer spelad så kommer Vasa gå för fullt här och vara revanschsuget. Jag kan inte se något annat utfall än att Vasalund åker hem med tre poäng här.

Norrtälje har en tuff säsong framför sig och det lär bli en streckstrid. Enda segern mot en annan nykomling Bollnäs. Torsk senast med klara 3-0 borta mot mittenlaget Valbo.

SPELTIPS
Lirar Vasalund att vinna matchen 2 halvtid/fulltid till 1.72 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip