Krisande Arsenal reser till Norwich på söndagen.
Mitt speltips: Under 3,5 mål i matchen. Spelas hos bet365 .
Intressant med Ljungberg som ny Arsenal-manager!

Arsenals PL-matcher har innehållit över 3,5 mål 7 av 13 gånger.
Norwich har haft över 3,5 mål i 6/13 PL-matcher.

Tycker det här är en hög mållina. Arsenal har en hel del bra offensiva spelare. På pappret. Spelmässigt ser det allt som oftast bedrövligt ut och Emery fick på slutet över till en mer defensivt balanserad 3-5-2-uppställning till skillnad från fyrbackslinjen laget hade i början av säsongen. Kommer till väldigt få avslut överlag och ligger faktiskt långt ner tabellmässigt när det gäller xG. Spelar som ett mittenlag offensivt sett. Bara för att Emery fick sparken tror jag inte det kommer lossna direkt.

Poängbehovet är extremt stort och pressen på laget är enorm för dagen. Tror knappast man kommer till den här bortamatchen med ambitionen att bjuda upp till en chansrik hawaiimatch. Spelade bland annat Aubameyang från start i torsdagens EL-match mot Frankfurt - kanske lite slitna ben såhär ett par dagar efter? Tror Ljungberg kommer försöka spela hyfsat tätt till att börja med för att inte bjuda på första målet för Norwich.

Norwich har släppt in näst mest mål i ligan hittills och ligger klart sist vad gäller xgA. Känns som ligans kanske sämsta lag, inte minst defensivt. Spelar en beundransvärd offensiv men kanske lite naiv fotboll där de bjuder upp och vill spela i alla lägen. Men har inte riktigt kvalitet nog att såra PL-motstånd tillräckligt ofta för att vinna matcher. Ambitionen att göra fler mål än motståndarna snarare än att släppa in färre kräver starkare offensiva pjäser än vad Norwich har. Blivit nollade i nästan hälften av ligamatcherna.

Bägge lagen är i stort poängbehov. Jag tror inte det här blir någon sevärd "end to end"-historia med målchanser till höger och vänster. Tror snarare att det blir hyfsat tajt och att ett underspel blir mitt tips.

1-1, 1-2, 0-2 eller 2-1 känns som tänkbara resultat här.

Speltips: Under 3,5 mål i matchen - odds 1.80 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip