Viktigt bottenmöte i PL mellan Norwich och Brighton.
Mitt speltips: Rak tvåa på bortalaget.
2.37 hos 888sport , Bethard eller SpeedyBet .

Potters Brighton verkade närmast vaska veckans match mot Man United. Vilade Maupay och Mooy exempelvis. Kanske hade de ögonen riktade mot den här matchen? Här har de nämligen en klart vinnbar match som kan innebära ett stort kliv mot nytt PL-kontrakt. Har Liverpool och City i kommande två matcherna, vilket troligen är noll poäng. All in här alltså. Innan Unitedmatchen såg Brighton rätt bra ut med seger mot Arsenal och kryss mot Leicester.

Får en extra vilodag jämfört med Norwich, som hade Arsenal på Emirates i onsdags. Lägg till att Norwich spelade en tuff 120-minutare mot Man United i FA-cupen förra helgen och det är tydligt att laget matchats tufft senaste tiden. Tabelljumbon har inte en särskilt bred trupp och spelare som Cantwell, Aarons, Pukki och Buendia matchas hårt. Har också en del skadeproblem i de bakre regionerna; Hanley, Zimmermann och Byram missar resten av säsongen.

Insatsen mot Arsenal var inte alls bra. 4-0 i röven och det såg närmast uppgivet ut långa stunder. Bjöd på ett par av målen och var aldrig nära egentligen.

Norwich har förlorat 21 matcher den här säsongen. De har så långt upp till säker mark med så få poäng kvar att spela om att de måste gå för segrar nu. Kryss är inte bra nog. Därför väljer jag att spela rak tvåa snarare än draw no bet eller asian hcp 0 på Brighton. Sett till hela säsongen är Brighton ett lag som fått med sig alldeles för få poäng sett till hur bra de faktiskt spelat. Tycker de är ett snäpp bättre än övriga bottenlag och tycker de ska ha bra chans här till fint odds.

Speltips Norwich vs Brighton:
2 - odds 2.37 888sport , Bethard eller SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip