Crystal Palace är fortsatt hårt skadedrabbat.
Crystal Palace har fortsatt marginalerna på sin sida.
I mötet med Southampton på bortaplan senast skapade "The Saints" flera dunderlägen i 1–1-ställning, men keepern Guaita gjorde några kanonräddningar och räddade samtidigt en poäng.
Jag tror flytet tar slut här och nu.
För skadelistan är så lång att Roy Hodgson inte har kunnat rotera alls, och det bör märkas. Det märktes i andra halvlek senast och det borde se liknande ut här. På grund av så få alternativ på bänken gjorde Hodgson bara ett enda byte...
Palace saknar dessa; Andros Townsend (14/1), Jeffrey Schlupp (14/2), Gary Cahill (12/0), Joel Ward (13/0), Scott Dann (5/0), Christian Benteke (15/0), Patrick van Aanholt (17/2), medan Martin Kelly (15/0) är tveksam och Cheikhou Kouyate (18/1) inte är en 90-minutersspelare ännu.
Norwich?
Jumbon med Pukki i spetsen har sett fina ut en längre tid faktiskt.
Löste först 1–1 borta mot Leicester innan man orättvist föll med uddamålet mot både Wolves och Villa för att sedan lira 2–2 hemma mot Tottenham. I den matchen var man millimeter från att gå fram till en 2–0-ledning, men VAR ville annat och dömde bort Pukkis balja. I stället kunde Spurs kvittera sent på en straff.
Norwich gasar alltid direkt från start hemma på Carrow Road och mot ett slitet Palace tror jag man har fin chans att få utdelning på fina formen. I form av tre poäng.
2.30 för raka ettan är taget hos bet365 .
Tycker även det är en fin spik på dagens Europatipset till 41%.

Troliga elvor:
Norwich City: Krul, Aarons, Zimmermann, Hanley, Lewis, Tettey, Vrancic, Buendia, Stiepermann, Hernandez, Pukki
Crystal Palace: Guaita; Kelly (?), Tomkins, Sakho, Riedewald; Milivojevic, McArthur, McCarthy; Meyer, Zaha, Ayew​


This is the stats tab
This is the post tip