Söndagens första Premier League-match spelas på Carrow Road där Norwich gästas av Leeds.

Hemmalaget har fått en blytung start på säsongen. Med nio omgångar genomförda står de fortfarande på noll segrar och totalt har tabelljumbon Norwich mäktat med två poäng. Målskillnaden är 2-23 i ligaspelet så man kan lugnt säga att Norwich inte håller någon vidare klass för dagen. Förra helgen gästade de Chelsea i London, då slutade det med förlust och detta med hela 7-0. Revanschläge mot Leeds? Nja, knappast troligt, säger jag!

Leeds har inte levt upp till förväntningarna så här långt, men de är åtminstone bättre än tabelljumbon. Gästerna har skrapat ihop sju poäng på nio matcher med en målskillnad på 8-16. Löser de en trepoängare här så tar de ett stort kliv från bottenstriden och då är de helt plötsligt bara 5-6 poäng ifrån en sjätteplats, så mycket kan och kommer hända i tabellen de närmstas veckorna, det törs jag lova.

Senast Leeds gästade Norwich vann gästerna med 3-0. Såna siffror kanske det inte blir den här gången, men jag tror helt klart att Leeds har vad som krävs för att lämna Carrow Road med tre poäng.

SPELTIPS
Leeds +0 (asian) till 1.55 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip