Leicester inleder helgens PL-omgång borta mot Norwich.
Mitt speltips: Rak bortaseger.
1.76 hos 888sport , Unibet , Casumo & LeoVegas .

Hastigt och olustigt har Leicester bara en seger senaste sex PL-matcherna. Har dock haft ett rätt svårt schema med Chelsea (h), Wolves (b) och Man City (h) senaste omgångarna. Även om Leicester var sämre än Man City senast så tycker jag prestationen var okej. Kunde mycket väl ha fått med sig första målet och då hade det blivit en annan match. Tycker framför allt vardy kändes lite hetare än tidigare - har ju inte gjort mål på evigheter. Känslan är att han är på gång nu efter sin skada. Får också tillbaka Choudhury - han är förvisso sämre än Ndidi - vilket gör att en defensiv mittfältare är tillgänglig. Tänkbart lag:

Schmeichel,
Pereira, Evans, Söyuncu, Chilwell,
Choudhury
Perez, Tielemans, Maddison, Barnes
Vardy

Norwich kördes över av ett EL-dubbeljobbande Wolves förra helgen. Har en seger senaste 14 PL-matcherna och inget i prestationen mot Wolverhampton visar på ett lag som är på gång. Mållösa tre raka matcher. Gav förvisso Liverpool en bra match för två veckor sedan, men det är en sak att packa ihop det mot ett Pool utan Mane. Behöver nu verkligen gå för att ta trepoängare då de har sju pinnar upp med elva omgångar kvar. Med tanke på hur Norwich vill spela, med ett ambitiöst eget spel med mycket bollinnehav, tror jag de passar ett kontringsvasst Leicester utmärkt.

Tänkbar elva:
Krul,
Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis,
Tettey, Mclean,
Rupp, Duda, Cantwell,
Pukki

Skiljer ett par klasser mellan lagen i min bok. Min känsla är att Leicester haft en tung period med jobbiga förluster och sakdor på nyckelspelare men att de nu är lite på gång och att det kommer göra det bra in i mål. Den här matchen, mot ett naivt Norwich som måste gå för segern, tror jag passar Rodgers gäng utmärkt. Dags för Vardy att göra mål igen - det avgör?

0-2?

Speltips Leicester v Norwich:
2 - odds 1.76 hos 888sport , Unibet , Casumo & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip