Tabelljumbon är i desperat behov av poäng när Leicester gästar i kväll.

Norwich har det jobbigt i Premier League. De ligger sist i tabellen och kommer få en tuff vår men chansen finns där. Tittar vi på spelschemat så är det många matcher som de har en bra chans att ta poäng i. Så även om det ser tufft ut så finns det hopp om spel i högsta serien även nästa säsong.

Leicester är i den andra delen av tabellen, nämligen på tredjeplats. Leicester är inte bra just nu och har endast en seger på de sex senaste matcherna i ligan. Deras Champions League-plats kommer de få behålla och det säger jag inte för att jag vet att Leicester kommer gå rent och ta hand om den för det tror jag inte på. Men de har en försprång på nio poäng och eftersom lagen där bakom blandar och ger i sina prestationer så kommer de inte komma ikapp.

Norwich är inte tillräckligt bra mot Leicester. De förlorade med 3-0 mot Wolves förra helgen och det kan mycket väl bli något liknande i kväll. Leicester vill föra och kvalitén för att göra det mot Norwich finns absolut där. Att bortalaget skjuter minst fem skott på mål med den klasskillnaden som skiljer lagen ser jag som väldigt bra.

Jag spelar Leicester över 4,5 skott på mål @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip