Serieledande Liverpool ställs mot, lite av deras favoritmotstånd, Norwich i en kamp där det bokstavligt talat är botten mot toppen. Norwich må ha plockat fyra poäng på deras tre senaste matcher men det är svårt att bortse från att Liverpool fortsätter att glänsa som ligans bästa lag, trots att CL står för dörren nästa vecka. Jag spelar -1,5 Liverpool (vinst vid två mål eller mer) till 1,95 hos bet365 .

Tar man tempen på Norwich inför helgen så kokar staden och supportrarna menar att Liverpools första förlust denna säsong väntar. Optimistiskt, får man ändå säga! Njae, om inte pressen på lagets tränare Daniel Farke var stor innan så vet jag inte vad nu. När säsongen sparkades igång så trodde många att Norwichs anfallare Teemu Pukki skulle frälsa The Canaries sett över 38 matcher. Man kan väl, med lite mer än halva serien spelad, konstatera att det ser mörkt ut. Ingen kritik mot Pukki men finländaren har inte riktigt lyckats hålla i målsnittet från början på säsongen. Norwich är det laget som har (efter Crystal Palace) gjort minst antal mål och (tillsammans med Aston Villa) släppt in flest mål. Försvarsspelet läcker aningen för mycket med sju pinnar upp till säker mark. Skulle bli mycket förvånad om Norwich säkrat en kontrakt när vi summerar Premier League 19/20. Norwich besegrade nyligen Bournemouth med 1-0 vilket var lagets första vinst på de tolv senaste ligamatcherna. Mittfältarna Emiliano Buendía och Ondrej Duda har presterat när Todd Cantwell och Pukki har lutat sig tillbaka lite. Den förstnämnde vilades senast när Norwich spelade 1-1 mot Newcastle men förväntas vara tillbaka i startelvan här mot Liverpool.

I höstens möte rivstartade serieledarna och körde över Norwich med 4-1. Även om jag inte tror att vi får liknande siffror denna helg så lutar jag ändå åt en klar bortaseger. Ser lite liknande snack nu som det var inför Liverpools senaste match mot Southampton. Snack om att "kanske kanske kan Soton störa serieledarna"... 4-0 slutade den matchen där Liverpool hade bud på flera mål.
Även jag tycker det låter lite för bra men flera brittiska tidningar pekar på att vi får trio Salah, Mané och Firmino från start här. Senelagesen är i träning igen efter skadan han drog på sig och Klopp bör troligtvis vila honom inför onsdagens CL-möte med Atlético Madrid - men vi får se! Origi och Chamberlain är bra fotbollsspelare också.
Känslan är att Liverpool återigen har växlat upp målskörden där framför allt Mohamed Salah har fått en nytändning, även på bortaplan.

Troliga startelvor
Norwich: Krul; Aarons, Zimmermann, Godfrey, Byram; Tettey, McLean; Buendia, Duda, Cantwell; Pukki
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Oxlade-Chamberlain; Salah, Firmino, Mane (Chamberlain).

Norwich har misslyckats med att besegra Liverpool på de 13 senaste försökte, där elva av dessa har slutat med förlust. Norwich är lite av ett favoritmotstånd för Liverpool där Pool har gjort 13 mål på The Canaries i de fyra senaste mötena.
Jag är övertygad om att Liverpool kommer vinna denna match och gillar oddset här då.

Speltips Norwich v Liverpool:
Liverpool med asian hcp -1,5 (vinst vid två mål eller fler) till 1,95 hos bet365 .

Twitter @ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip