Liverpool inleder PL borta mot Norwich.
Mitt speltips: Liverpool vinner & under 4,5 mål i matchen. Slå på Bet Builder-funktionen och välj Liverpool och sedan under 4,5 mål i matchen.

Repris på premiären för två år sedan. Då vann Liverpool med 5-1, vilket var inledningen på en magisk säsong för deras del. Inte lika bra säsong för Pool i fjol - frågan är hur mycket de tomma läktarna spelade, skadorna och det faktum att de spelat med i stort sett samma lag i ett par-tre säsonger nu spelade in. Har nu fått tillbaka ett par spelare och haft en rätt bra försäsong där spelare som Salah och Mane slapp spela mästerskap. Startelvan ser fortfarande riktigt bra ut tycker jag, men frågan är om truppbredden är bra nog för att hänga med City/Chelsea i 38 matcher.

Tror i alla fall Liverpools försvar kommer vara bättre i år. Oavsett om det blir van Dijk direkt eller om Konaté får chansen. Att Robertson är skadad öppnar för greken Tsimikas. Defensivt bör det inte göra så stor skillnad, offensivt bör det vara en försvagning att Robertson inte finns med. Alla vet hur viktiga Pools ytterbackar är med sina inlägg/överlapp. I fjol hade Liverpool under 4,5 mål i 33/38 matcher. 34/38 var siffran året innan.

När Norwich var uppe senast hade de under 4,5 mål i 33/38 också. Farke har rykte om sig som en offensiv tränare som vill spela sitt spel oavsett motstånd. Delvis sant såklart, men det är sällan matcher går över en 4,5-lina trots allt. Försäsongen har varit rätt dålig då laget har slitit med covid. Bland annat Pukki har drabbats och finne när knappast 100% här. Tappet av Buendia (som öste in poäng) i fjolårets Champonship lär kännas rejält.

Jag har svårt att se Norwich göra mer än MAX ett mål här. En Liverpoolnolla känns klart trolig. Samtidigt har jag svårt att se Liverpool ösa in fler än tre mål här. Nykomlingen Norwich spelar trots allt inför hemmafansen och lär vilja sälja sig dyrt och inte åka på en pinsam hemmaförlust. Jag tror Liverpool har mycket bra vinstchans här, men vågar inte backa hcp på laget då jag inte är övertygad om att de vinner med minst två mål. Tycker det här specialspelet täcker så många av de troliga slutresultaten jag kan tänka mig: 0-1/2/3/4 och 1-2,3 att jag tycker spelet lockar.

Speltips: Liverpool vinner och under 4,5 mål i matchen.



This is the stats tab
This is the post tip