Manchester United under sex skott på mål spelas.
Skulle de få exakt sex skott på mål får vi pengarna tillbaka.

Norwich har haft det tungt den senaste månaden. De tog visserligen en poäng senast mot Bournemouth vilket är klart godkänt men utöver den har det varit jobbigt för nykomlingen. Senaste hemmamatchen blev det förlust med 1-5 mot den andra nykomlingen Aston Villa.

Manchester United spelade i Europa League i torsdags borta mot Partizan Belgrad. 1-0-vinst efter straff från Martial. De gjorde inte mycket mer än så. Spelade på ledningen och anfallsspelet existerade knappt. Straffen var United enda skott på mål.

Solskjaer får inte till det i offensiven. De har haft en del tongivande spelare borta men kan inte skylla allt för mycket på det. De har spelat nio matcher i ligan och det är en match som gått över fem skott på mål. Norwich är ett lag som vill rulla boll och inte ställa upp i försvarsspel i 90 minuter. Norwich kommer att få ha boll en del för United är inte så bra som t.ex. City att de kan vinna tillbaka den direkt.

Sex skott på mål borta mot Norwich tycke jag är en boll för mycket. Man United är inte i någon bra form och det känns återigen som att det kommer krampa för United i offensiven.

Jag spelar Man United under 6 skott på mål @1.74 hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip