City tar sig alltså till Norwichs hemmaarena Carrow Road efter en förlust med 0-1 mot Chelsea i förra omgången, hemma på Etihad stadium. Hemmalaget fick aldrig igång de målspelet som laget har visat prov på i princip hela denna säsongen. Te.x. Demichellis som gick upp på en mittfältsposition men såg totalt vilse ut. Felpassar i kombination med missberäkningar skapade bara förvirring på mitten. Mittfältet fungerande inte som vanligt och det påverkade målproduktionen. Helt min åsikt! Spännande att se var Pelligrini sätter Argentinaren idag. Har hittat ett odds hos Ladbrokes som sticker ut sett till de andra bolagen.

Tabell
2. Manchester City 24 17 2 5 +41 53p
15. Norwich 24 6 6 12 -18 24p

Jag är väl medveten om att mötena emellan dess två lagen har varit en riktig målfest. I snitt 6.4 mål per match på fem möten har gjorts. Underhållning alltså, men någon gång tar en streak alltid slut och mina tankar är att målsnittet kommer att sjunka efter morgondagens match. Manchester City saknar inför detta möte nyckelanfallaren Agà»ero som åkte på en ny skada och lär vara borta till början av mars. Även mittfältarna Fernandinho med muskelproblem och Nasri då knäskada stoppar honom från spel. Defensiva mittfältaren Garcia ska vara skadefri till morgondagens match, han har varit skadad en viss tid så en startplats är absolut inget man kan räkna med till 100%.

På Norwich skadefront är försvararen R. Bennet fortfarande ett frågetecken, han ska genomgå ett late fit-test som får avgöra. En viktig centerspelare för Norwichs backlinje. Försvararen Turner missar dagens match. E. Bennet som har en viktig mittfältsroll missar också dagens match då han sitter med en knäskada som hindrar honom, även mittfältaren Howson. På de 6 senaste matcherna har Norwich både släppt in 4 mål och gjort samma ynka siffra, helt okej sett defensivt då man har mött lag som Swansea, United, Crystal Palace och Hull bl.a.

Manchester City visade inte alls upp sitt skickliga spel i förra omgångens match mot Chelsea. Anfallaren Aguero är nog ett större avbräck denna gång än vad man anade, efter att hans första skada knapp märktes av i lagets resultat. Tror på enormt bollinnehav för bortalaget imorgon på Carrow Road då Norwich kommer tryckas tillbaka, allt för att hindra City från att göra mål.

Med Citys skador och spelet som aldrig riktigt kom igång i mötet mot Chelsea så tycker jag oddset ligger en aningen för högt på detta spel, speciellt om City har hand om bollinnehavet större delar av matchen. Ger därför detta odds en chans.

Tänkbara startelvor:

City: Hart-Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy-Navas, Touré. Demichelis, Silva-Dzeko, Jovetic.
Ska som sagt bli intressant vart Demichellis placeras, inte helt säker än. Även Negredo kan starta istället för Jovetic.

Norwich: Ruddy-Olsson, Bassong, Bennet(?), Martin-Gutierrez, Fer, Johnson, Snodgrass-Wolfswinkel, Hooper.

U3.5 mål spelas @1.75x hos Ladbrokes.com med 2/5 units. Kommentera gärna vid andra tankar eller frågor! Finns även på twitter!

@Akberg_



EDITERAD 2014-02-07 13.38:54

EDITERAD 2014-02-07 20.26:49

This is the stats tab
This is the post tip