Southampton rak seger till 2.15 hos bet365 .
—-
2024 är här och vad passar då inte bättre än ett smatterband av Championship-matcher? I en full omgång på nyårsdagen tar Norwich emot just nu suveräna Southampton hemma på Carrow Road.

Gästerna kommer med fyra raka segrar i ryggen och är obesegrade i de senaste ARTON omgångarna av ligaspelet. Mäkta imponerande siffror och jag ser ingen anledning att det skulle ta stopp här.

Norwich må vara ganska hemmastarka hittills den här säsongen där man är obesegrade den senaste fyra matcherna, men det har varit må väldigt behjälpligt motstånd. 3/4 fyra motståndare i dessa matcher har legat på nedflyttningsplats eller precis ovan. Nu kommer ett lag av helt annan kaliber på besök.

Southampton fortsätter att imponera, och det är en stark trupp med Championship mått mätt man sitter inne på. En väldans massa Premier League-rutin och efter en svag inledning är man i mitt tycke upp med Leicester som ligans kanske bästa lag.
Man är det formstarkaste laget i ligan de senaste 15 matcherna tillsammans med Leicester.

Southampton formstarkast i ligan

Det faktum att Norwich kommer med två raka förluster på kontot in i den här matchen, båda 1-0 förluster mot Millwall respektive West Brom, gör mig inte mindre övertygad om i vilken vågskål jag lägger min tro.

Jag tror absolut inte man klampar över Norwich fullständigt på bortagräs, det är hemmalaget tillräckligt bra för.
Jag tycker dock, i ochmed den formen Soton är inne i och grundkvalitén man besitter, att Southampton rak seger till 2.15 är alldeles för bra för att inte ta.

Det första spelet för det nya året är rekat, framåt Southampton och 2024!
This is the stats tab
This is the post tip