Tack vare 0-0 i Steel City-derbyt har nu Norwich fyra poäng ner till kvalplatserna och har, tillsammans med Leeds, ett litet grepp om direktplatsen till Premier League.
Och här kommer en match de bara ska vinna – där Graham Potters Swansea står för motståndet.
Norwich har nämligen sprutat in mål i de senaste matcherna. Fem vinster på de senaste sex har resulterat i en målskillnad på 17-5. Överlägset bäst i ligan framåt, hela 71 mål totalt.
Anledningen stavas till större del Teemu Pukki. Finländaren har gjort 24 ligamål såhär långt denna säsong. Det är helt galet.
På hemmaplan är Daniel Farkes Norwich som bäst. Tre vinster på senaste fyra matcher och totalt elva segrar på 17 försök. Det är alltså mer än hälften.

Potters Swansea har väl inte riktigt fått den utdelning som de hade hoppats på denna säsong, vilket i sig inte är så konstigt med tanke på alla spelare som lämnat klubben. Ganska tydligt att engelsmannen behöver ytterligare en säsong med laget för att hitta rätt.
Har några poäng upp till kvalplatserna och behöver hitta en jämnare form om laget ska ta sig dit, för det är oerhört tajt mot toppen av tabellen.
Laget har dock troligtvis mer fokus på helt annat håll. Swansea är nämligen i kvartsfinalen av FA-cupen och ställs mot Manchester City om nio dagar. Visst, City är enormt starka och ska avancera utan problem men om de ska besegras så finns det inget bättre läge än just nu.
De vann visserligen senast mot Bolton med 2-0, dock ska de påpekas att Bolton fick två röda kort i den matchen.
På bortaplan går det tyngre, Swansea förlorade ganska nyligen mot Sheffield Wednesday med 3-1 och innan dess 2-1 mot Leeds.
Nej, Swansea har haft det tufft sen de åkte ur Premier League och här tror jag motgången fortsätter mot ett klart vassare Norwich. Har sin målskytt Oliver McBurnie på topp men förväntar men tror inte att han får mycket uppbackning här.

Swansea har även ett småjobbigt skadeläge. Mittbacken Joe Rodon (23/0) är borta precis som defensiva innermitten tillika kaptenen Leroy Fer (24/1). Även blågule vänsterbacken Martin Olsson (17/0) saknas.

Förväntade startelvor:
Norwich: Krul – Aarons, Zimmerman, Godfrey, Lewis - McLean, Vrancic - Buendia, Stiepermann, Hernandez - Pukki.
Swansea: Mulder - Naughton, Hoorn, Carter-Vickers, Roberts - Grimes, Byers - Dyer, Cellna, James, McBurnie.

The Canaries går riktigt fint på hemmaplan och stormar mot Premier League. Mot Swansea, som ser svaga ut på bortaplan och har fokuset på FA-cupen, ska det bli tre poäng.

Spel: Rak etta på Norwich till 1,71x
Hos bet365 , FastBet och Bethard

Twitter@Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip