I en av de sena kvällsmatcherna gästar Tottenham jumbon Norwich.
Mitt speltips: Rak bortaseger.
1.70 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Norwich slet hårt mot Aston Villa på Boxing Day. Spelade bästa laget men fick inget med sig. Mycket tufft att ladda om till den här matchen efter det, särskilt för en trupp som knappast är särskilt bred. Har också en mycket viktig match mot Crystal Palace om ett par dagar. Kanske riktar man in sig på den, betydligt enklare, uppgiften en del? Finns få alternativ att rotera med nyckelspelare som bland annat Pukki.

Har också fyra förluster senaste fem matcherna och min känsla är att laget inte riktigt räcker till i Premier League. Ligger nu sist och jag har svårt att se Norwich klättra över strecket vid något tillfälle under 2020. Det ambitiösa egna spelet är såklart beundransvärt, men när spelarna oftast är betydligt sämre än motståndarna blir det svårt att vinna matcherna.

Spurs spelar inte bra under Mourinho. Men man lyckas lik förbannat skrapa ihop en hel del segrar. Saknar alltjämt Son, men bänken senast satt Lo Celso, Eriksen, Lamela, Dier och NDombèlé var utanför truppen (med ett öga på den här matchen vad det verkar). Så med en bredare trupp och ett par timmars extravila/förberedelse jämfört med Norwich har man en viss fördel.

Fick igång Kane som målskytt senast, äntligen. Lossnar det för anfallsstjärnan målmässigt nu? Potentialen som bekant skyhög.

Norwich räcker inte riktigt till här. Jag tror ett tyngre Spurs bara vinner, relativt bekvämt.

Speltips: 2 - odds 1.70 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip