Fredagsmatch i Premier League när Watford gästar Norwich.
Mitt speltips: Watford vinner, med insatsen tillbaka på kryss.
Spelas hos bet365 till 1.93. Finns till liknande odds hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard .

Viktiga poäng på spel. Lag 19 mot lag 20 i tabellen.
Watford har fortfarande inte vunnit i ligan. Tycker det är dags för en seger här, för mig är de alldeles för bra för att ligga klart sist i tabellen. Har underpresterat kraftigt vad gäller gjorda och insläppta mål:
- Xg-siffran ligger på 13.19 enligt min statistikkälla, men Watford har bara mäktat med sex mål. "Borde" ha gjort sju mål fler än de gjort.
- Xg-allowed liggger på 16.65- De har släppt in 23 mål.

Har alltså gjort alldeles för få och släppt in på tok för många mål sett till vad som hade varit logiskt. Siffrorna pekar på att de snarare är ett lag för plats 13-16 i tabellen, där jag tror de kommer hamna till slut. Finns spelare med klass i laget, så som Deulofeu och Pereyra. HAr fått tillbaka ikonen Deeney i träning, även om han kanske inte är startredo här är det nog ne boost bara att han är tillbaka.

Norwich charmade många i säsongsinledningen. Men sedan hemmatriumfen mot Newcastle har laget den mindre smickrande tabellraden 1-1-7. Har bara gjort två mål senaste sex matcherna. Pukkis krut är torrt, laget har dragits med en del skador och de är inne i den där tuffa perioden nykomlingar ofta kan hamna i. Har ett ambitiöst offensivt spel som jag tror passar den mer defensivt inriktade Quique Sánchez Flores perfekt rent taktiskt.

Norwich är laget som ligger klart sist vad gäller xG-allowed och de ligger sist för expected points. Den typen av siffror är sällan hållbara i längden. Även om jag kan beundra Farkes ambition och ideologi går det inte att komma ifrån att, om spelarna inte är tillräckligt bra, är det en metod du kommer få svårt att ta poäng med.

Tror Watfords PL-rutin och tyngd blir avgörande här. Ser inte laget förlora mot ett Norwich som tappat mycket fart efter en fin inledning. Pengarna tillbaka på kryss känns som en bra livrem.

This is the stats tab
This is the post tip