Två lag som jagar sin första tre poängare i Premier League.
Nykomlingen Norwich har inlett bäst med två oavgjorda matcher mot Wigan och Stoke men senast blev det förlust med 3-1 borta mot Chelsea.

Norwich saknar sin första målvakt John Ruddy som är avstängd här, efter sitt röda kort senast. Nu blir det istället unge Declan Rudd (född 1991) som vaktar stolparna. Försvararen Zak Whitbread är osäker medans Elliott Ward och Daniel Ayala fortsatt är borta på grund av knäskador. Viktige anfallaren James Vaughan har återhämtat sig från sin skada, men om Vaughan är redo för 90 minuter/starta matchen återstår att se. Han kommer oavsett bilda ett intressant anfallspar med starke Grant Holt denna säsongen.


West bromwich är trots bra spel poänglösa efter uddamåls förluster mot Manchester United, Chelsea och Stoke. Anfallarna Shane Long (som avstod matcherna för Irland mot Slovakien och Ryssland pga skada) och viktige Peter Odemwingie (15 mål i PL förra säsongen) har båda återhämtat sig och är tillgänliga för spel här, vilket är ett stor plus för gästerna.
Även nyförvärvet Zoltan Gera kan göra sin debut för West Bromwich mot Norwich. West brom har som sagt spelmässigt gjort det bra hittils trots tre förluster och kommer snart börja ta sina tre poängare, det är inget snack om den saken.

Båda lagen kommer gå för seger här och jag tror att vi kommer få en öppen och rolig fotbollsmatch med böljande spel och mycket målchanser.
Offensiven känns bättre än defensiven i lagen och jag är helt övertygad om att detta inte blir någon tråkig 0-0 match.

Dom tre senaste matcher i Norwich mellan lagen har gått över linan och att bolagen har satt underspelet som favorit här känns felaktigt.

1.95 betalar bet365 på över 2.5 mål och det synas med medelinsats!

This is the stats tab
This is the post tip