City Ground ger oss mötet mellan Nottingham och Barnsley under tisdagskvällen och här är idén att hemmalaget ska vara det bättre laget.

Nottingham kliver in i denna hemmamatch som favoriter. Hemmalaget har tre raka vinter i ryggen och kommer som ett lag som jagar en topp sex-placering. i skrivandets stund har de fyra poäng upp till Huddersfield på sjätteplatsen, men samtidigt en match mindre spelad. Som hemmalag har Nottingham fixat fem vinster på 14 försök hittills, men nu gästar tabelljumbon och då är det ett utmärkt läge att bättra på statistiken.

Barnsley är som sagt tabelljumbo och för gästerna har det hittills bara blivit 14 poäng på 25 matcher. Bortalaget för dagen noteras för en resultatrad på två vinster, åtta kryss och 15 förluster. Allt detta med en målskillnad på mediokra 17-38. Som just bortalag har Barnsley 13 matcher genomförda och hittills har de noll segrar, fyra kryss och nio förluster med 9-23 i målskillnad. Just nu är det inte mycket som talar för att gästerna klarar sig kvar utan nästa säsong kan det mycket väl bli League One-fotboll.

Nottingham däremot är i allra högsta grad med i racet om en playoff-plats som kan innebära möjligt Premier League-spel nästa säsong. Om hemmalaget ska vara i bra slagläge även fortsättningsvis så är Barnsley ett motstånd man bör hantera i egenskap av hemmagräs.

SPELTIPS
Nottingham vinner matchen till 1.75 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip