Speltips: Nottingham Forest rak seger till 2.17 hos Expekt .
—-
Nottingham Forest tar emot Burnley hemma på City Ground. Nykomlingen Burnley står fortfarande utan poäng i årets Premier League, men kommer troligtvis med gott hopp om att ändra på det här efter att ha slagit just Forest i ligacupen för någon vecka sedan.

Forest står på två vinster och två förluster efter fyra omgångar. Segrar mot Sheffield United och Chelsea samt förluster mot Arsenal och Manchester United. Man har haft ett tufft spelaschema inledningsvis, så att komma loss med sex poäng är inte alls fy skam.

Burnley har haft det desto tuffare. Elva insläppta mål på tre matcher är såklart ingen statistik som kommer hålla om man vill hänga kvar den här säsongen. Vincent Kompany har försökt hålla fast vid den spelidé som var så lyckad i Championship, men än så länge har det inte gett frukt mot Premier League-motstånd.

Forest tyngd väger över

Något av Forest melodi förra året var deras starka hemmafacit. I slutändan var det de segrar man tog hemma på City Ground som gjorde att man höll sig kvar i Premier League. Den här säsongen tycker jag dock även att spelet ser bättre ut. Man blev under transferfönstrets sista dagar av med Brennan Johnson till Spurs, vilket självklart är ett tapp. Men de spelar som nu har en säsong i högstaligan i ryggen så som Awoniyi och Gibbs-White har hittills levererat på den nivån man behöver.

Jag är tyvärr inte imponerad av Burnley hittills och ställer mig tveksam till om den här truppen hat vad som krävs för att spela den typen av passningsorienterad fotboll som Kompany vill. Jag tror Forest rutin och tyngd i sina kvalietsspelare kommer bli avgörande här, och spelar därför Forest rak seger till 2.17 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip