Nykomlingsmöte i Nottingham!

Forest och Fulham har fått två rätt olika starter på deras återkomster i Premier League. Hemmalaget har haft det tufft, och har endast mäktat med en seger och fyra poäng på dem inledande sex omgångarna.

Nu har det dock värvats friskt! Under sommarens transferfönster slogs ett nytt brittiskt rekord när man lyckades få hela TJUGIOTVÅ nya signaturer på papper. Detta gör Forest väldigt svåra att placera. Blir det pangsuccé? Får man inte ihop det? Det får tiden utvisa, men riktigt än har jag svårt att se att man ska ha kunnat få ihop en både defensiv och offensiv struktur. Därför tror jag att Forest fortsatt kommer vara svajiga, med höga toppar och djupa dalar ett tag till innan allt är på plats.

Fulham o andra sidan har fått en fin start på Premier League-säsongen. Med åtta inspelade poäng har man så klart bara ett par poäng ner till bottenträsket, men landar just nu på en fin 10:e plats. Målmaskinen från The Championship Aleksandar Mitrovic har fortsatt på samma sätt i Premier League. Med sex mål på de inledande sex omgångarna leder han detta Fulham, som under Marco Silvas ledning känns som dem kan störa vem som helst på sin dag.

Fulham har hittills denna säsong gjort mål i varje match utom 0-0 krysset mot Wolves i omgång två.

Jag ser denna match kunna gå lite åt vilket håll som helst, med en liten fördel Fulham. Mål tror jag dock faktiskt att det blir i detta nykomlingsmöte, sjukt nog! Ett spännande och pånyttfött Forest, mot målmaskinen Mitrovic. BLGM spelas hos Pinnacle till 1.75!

This is the stats tab
This is the post tip