Nottingham gästas av Huddersfield när det vankas 8-delsfianl i FA-cupen och här tror jag att vi bjuds på en jämn match med mål och där hemmalaget inte ger sig utan kamp!

Nottingham är med i racet om en playoff plats i ligaspelet och noteras just nu sex raka tävlingsmatcher utan poängtapp. Hemmalaget kommer närmast från 1-1 borta mot Sheffield Utd och förlängde således den förlustfria sviten till sex matcher, vilket är ett starkt facit med tanke på tufft matchande.

Huddersfield som agerar bortalag denna gång har å sin sida inte förlorat en fotbollsmatch sedan i november i fjol. Gästerna är nu uppe i 18 raka matcher vilket är mycket starka papper! I ligaspelet är Huddersfield tabelltvåa och undertecknad tror att de lägger majoriteten av krutet på att behålla den platsen då det innebär en direktplats till Premier League.

I egenskap av hemmaplan får Nottingham bära ett knappt favoritskap och det tror jag de förvaltar. Matchen lär dock inte passera helt målsnålt så 1X ihop med över 1,5 mål finns det värde i, tror jag!

SPELTIPS
1X + över 1,5 mål till 1.70 hos Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip