Nottingham gästas av Leicester City i 16-delsfinal i FA-cupen och här kliver bortalaget in som favoriter.

Hemmalaget tog sig till denna 16-delsfinal genom en överraskande 1-0-seger på hemmagräs mot Arsenal. Anmärkningsvärt från den matchen är att hemmalaget delvis gjorde matchens enda mål i den 83'e matchminuten, men också att de vann "skott på mål-statistiken" med 3-0. Ser vi till vad Nottingham noterats för i närtid så kommer de närmast från förlust borta mot Cardiff där de föll med 2-1 och i den matchen föll de "skott på mål-statistiken" med 4-1.

I ligan har Nottingham samlat ihop 43 poäng på 29 matcher och i detta nu har de två poäng att äta ikapp för att ta sig upp på playoff-plats, vilket i sin tur kan leda till Premier League-spel nästa säsong.

Leicester City som agerar bortalag kommer från ett 1-1-resultat hemma mot Brighton i ligan. I Premier League-tabellen är Leicester på en tionde plats i detta nu och på poängkontot finns 26 poäng. Just nu är det tio poäng upp till Arsenal på sjätteplatsen och elva upp till topp fem.

Leicester avancerade till denna 16-delsfianl genom att slå ut Watford med 4-1, men sedan dess har de två raka utan vinst då de förutom krysset mot Brighton även hunnit med en 3-2-förlust hemma mot Tottenham. Spurs vann "skott på mål-statistiken" med 10-4 i deras 3-2-seger och mot Brighton blev det 5-5 i den statistiken. Nu väntar ett "enklare" motstånd och jag tror att vi får se en hyggligt lugn match när det kommer till avslut på mål.

SPELTIPS
Under 7,5 skott på mål testas till 2.10 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip