Man United gästar Nottingham på lördagen.
Mitt speltips: Højlund att ha över 0,5 skott på mål.

Dansken lyckades äntligen spräcka PL-målnollan senast. Att Man United vände 0-2 till 3-2 mot ett lag som ligger före i tabellen går nog inte att överskatta i psykologisk betydelse. Samma sak gäller nog för dansken, som började bli väldigt ifrågasatt. Men en bra insats mot Aston Villa och ett segermål dessutom. Borde vara en betydligt mer självförtroendefylld dansk som kommer till spel här. I de tre senaste ligamatcherna där han spelat 90+ har han haft ett skott på mål eller fler. På 1059 spelade minuter har han i snitt 0.6 skott på mål.

Nottingham ska inte överskattas

Efter en lång tids rätt svaga resultat sparkade Nottingham till slut Cooper. Erstte med portugisen Nuno, nekant från Tottenham. Denne brukar spela en rätt defensiv fotboll. På två matcher (Bournemouth hemma och Newcastle borta) har laget släppt till 35 avslut. Ska sägas att de åkte på en horribel utvisnong mot Bournemouth och spelade i ledning mot Newcastle. Varje match är unik, men poängen är väl att Man United har alla möjligheter att också ha runt 15 avslut totalt varav 4-6 på mål.

Prestationen mot Newcastle tycker jag inte heller ska överskattas. Var kraftigt tillbakapressade och var i underläge, men fick ett psykologiskt extremt viktigt mål just före halvtidsvilan och kontrade sedan vasst. Ser inte direkt att Nuno kraftigt kommer ändra hur laget spelat fram till nu.

Ett förmodat stärkt Man U med en självförtroendefylld dansk på topp. Andra bolag har betydligt lägre odds på det här spelet, jag tycker 1.90 känns högt.

Speltips: Höjlund att ha över 0,5 skott på mål.
This is the stats tab
This is the post tip