Mitt spel: 2 asian -1,5 till 1.910 hos bet365 .
—-
Manchester City, med ligavind i seglet, ska åka och ta sig ann Nottingham Forest.

City kommer med den blytunga 3-1 segern mot Arsenal i ryggen. Efter en svagare period känns det som Pep Guardiola och hans mannar börjat få fart på maskineriet igen och då kan det bli blodigt oavsett motstånd.

Senast mor Arsenal var man kanske inte dominanta, om ens det bättre laget. Men erfarenheten sken tydligt i den andra halvleken när man straffade Arsenal på deras misstag.

Nottingham Forest gick på pumpen senast mot Fulham med 0-2 och jag har ohyggligt svårt att få grepp om det här laget. Ena dagen kan man se relativt fina och frejdiga ut, för att sedan följa upp det med att se helt oinspirerade ut.

Jag tycker dock att Forest försvar ser absolut sämst ut. I segern mot Leeds innan matchen mot Fulham lyckades man på något sätt vinna med 1-0. Men Leeds kunde mycket väl gjort både tre och fyra mål.

Det enda frågetecknet jag ställer mot att City fullständigt kör Forest här är eventuell rotation på främst Håland. Men oavsett lag man mönstrar tror jag på en rejäl överkörning, och mitt spel blir därför City asian -1,5 till 1.910 hos bet365 !