Helgen inleds med Newcastle mot Nottingham.
Mitt speltips: Rak seger för Newcastle. bet365 .

Var först lite tveksam till om oddset för raka segern räcker här. Men jag tycker Nottingham är ett väldigt svagt lag som haft mycket medstuds. Vunnit en av de senaste åtta matcherna (PL + ligacup) och det var en riktigt oförtjänt hemmaseger mot ett för dagen svagt Leeds. Poängen de tog mot Man City för några omgångar sedan var ett ruskigt rån. Ögontestet när jag tittar på Nottingham säger att det är ett väldigt svagt lag och det backas upp av svaga underliggande siffror.

Här har de dessutom ett par tunga avbräck. Deras förmodligen bäste spelare i år, Brennan Johnson, är ett stort frågetecken. Chris Wood får inte spela heller, så det ser knapert ut framåt.

Newcastle back on track?

Efter en tung period med bland annat förlorad Ligacupfinal och flera poängtapp fick Newcastle äntligen vinna senast. Var klart bättre än Wolves i första halvlek men tappade in 1-1. Matchen stod och vägde men Newcastle hittade en ny växel och fick in segermålet. Väldigt viktig seger och de är faktiskt med i racet om Europaplatserna då lagen runtom inte heller imponerar.

Joelinton avstängd, men i övrigt ser truppläget bra ut i skrivande stund. Almiron och Wilson inledde på bänken senast vilket såklart ger bra alternativ. Mycket bra insats av Isak också där - förhoppningsvis kan han få en bra skadefri vår här. I så fall är han en nyckelspelare i det här laget. Newcastle har inte en jättebred trupp, så för deras del är det en stor fördel att ha en match i veckan jämfört med cupmatcherna inkämda mitt i veckan, vilket var fallet i februari och januari.

Kommer Newcastle upp i nivå mot ett Nottingham med ett förmodat tufft avbräck ska de ses med bra chans här i min bok. Reken skrivs på onsdagen, kan se oddset möjligen studsa upp lite när återbetalningarna ökar, men i min bok är allt över 1.70 bra på raka tvåan.
This is the stats tab
This is the post tip