Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.69 hos Bethard .
—-
Ett Newcastle som siktar på att ta ny fart under resterande del av säsongen gästar Nottingham Forest på City Ground under lördagens sena avspark.

Hemmalaget Forest gick en rejäl holmgång mot Bristol Rovers i veckan där man först efter straffar lyckades ta sig vidare i FA-cupen. Trots allt en vinst som kan ge något form av självförtroende inför den här matchen mot Newcastle.
I ligaspelet har de flesta matcher den senaste tiden innehållit en hel del mål. Offensivt finns det kvalité, defensivt inte lika mycket.

Newcastle kommer från en makalös match mot Luton senast i ligan som slutade 4-4. Ett resultat man såklart inte är nöjda med, och ett försvarsspel som inte går att känna igen överhuvudtaget från förra säsongen. Det är extremt svårt att sätta fingret på vad som ändrats i Newcastles så solida försvar, men detsamma är det iallafall inte.
Alexander Isak och Anthony Gordonväntas fortsatt vara borta, vilket lär ge Callum Wilson och Harvey Barnes förtroendet från start.

Tvivelaktiga defensiver bör ge en målrik historia

I och med de båda lagens tvivelaktiga defensiver den senaste tiden ser jag en ganska målrik match framför mig.
Newcastle går extremt sällan mållösa från en match, och på hemmaplan tror jag Forest har rätt goda chanser att såra ett Newcastle-försvar som fortsatt letar stabilitet.
Forest har gjort mål i fem raka matcher hemma på City Ground mot motstånd som Arsenal och Manchester United, så att man ska kunna göra det mot Newcastle ser jag som fullt möjligt.

Newcastles offensiv ska oavsett Gordon och Isaks frånvaro kunna skapa problem för ett Forest-försvar som inte har hållit nollan sedan i november 2023.
Över 2,5 mål i matchen bör vara ett fint spel och spelas till 1.69 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip