Nottingham ställs mot Sheffield United på City Ground och detta i returmötet lagen emellan. Hemmalaget för dagen har med sig en 2-1-seger från mötet på bortagräs och med det sagt är det ett bra läge Nottingham i kampen om den andra finalplatsen.

I skrivandets stund gör Huddersfield och Luton upp om den första finalplatsen. Den matchen är cirka kvarten gammal och där är det alltjämt 0-0 och då rond ett slutade 1-1 så är det fortfarande liv i luckan där kan man säga. Det lag som vinner detta möte kan i lugn och ro titta på medan Nottingham och Sheffield United gör upp om vilket lag som ska knip den andra finalplatsen och blir det som jag tror kommer det bli Nottingham som tar sig dit.

Nottingham tog hem en 2-1-seger mot Sheffield United i match ett alltså och det på bortaplan. Det innebär att de nu har ett gyllene läge att knipa en finalplats då de ska hem till City Ground och försvara sin ledning. Tror ni Nottingham kommer spela så i 90 minuter? Nja, inte så troligt!

Hemmalaget har i detta nu endast en ynka förlust på deras sju senaste tävlingsmatcher, så formen är mycket bra. I närtid har de som exempel besegrat vassa Fulham med 1-0 på bortaplan och bästa försvar i en match som denna med det som står på spel är såklart att anfalla.

Sheffield United har bra form de också. Inför förlusten lagen emellan senast hade bortalaget för dagen fyra raka tävlingsmatcher i ligan utan förlust och detta genom en oavgjord och tre raka vinster. Frågan är dock om de har vad som krävs för att resa sig på ett proppat City Ground där de historiskt sett inte trivts något nämnvärt bra...

SPELTPIPS
Bethard ger 1.62 på Nottingham +0 (asian) eller Nottingham (Draw no Bet) om ni så vill och det oddset är bra nog för spel tycker jag.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip