Notts County FC, är faktiskt den äldsta professionella fotbollsklubben i världen eftersom den bildades redan 1862, och på tisdagskvällen möter man en annan klassikerklubb; Derby County FC (bildades 22 år senare...).
Det i EFL-cupen ( Football League Trophy, cup för lagen på division 3- och 4-nivå).

Derby County FC höll på att klara sig kvar i The Championship under Wayne Rooney under säsongen 21/22, det trots att man blev bestraffade med 21 minuspoäng. Men laget trillade till slut ur serien och gör nu sin andra raka säsong i League One.
Klubben, som fortfarande är ett aktat namn, leds av vasse Paul Warne, han valde att för ett år sedan lämna Championshipklubben Rotherham för att ta över Derby som alltså låg i divisionen under. Det säger lite om Derby County FCs dragningskraft.

Hur det går för Paul Warnes nya lag?
Bra.
Förra säsongen lyfte han laget och var ytterst nära att nå play off, men missade det med en poängs marginal. Det sedan man föll i avslutningen mot Wednesday (som sedan kvalade sig upp) efter att Curtis Davies drog på sig rött kort redan i första halvlek. Tungt, så klart.

James Collins finns kvar

Den här säsongen håller Paul Warnes på att bygga upp ett lite mer nytt lag. Han har fått sätta sin prägel på det mer.
Han har bland annat plockat in rutinerade forwards som Martyn Waghorn (Coventry) och Conor Washington (Rotherham), samtidigt som han har fått behålla en sådan klassgubbe som James Collins. Den här trion är stark på topp i League One.

Formen är också fin – Derby har nu sex raka matcher utan förlust. Jag tror den sviten blir längre i kväll...
Nu väntar topplaget i League Two; Notts County FC. Hemmalaget har inte tagit cupen speciellt seriöst tidigare och föll i förra gruppspelsomgången – också hemma – mot Wolves U21-lag.
Tror man prioriterar ligan, igen...
Tvåan liras till odds kring 2.10.
This is the stats tab
This is the post tip