Notts på hemmaplan tar emot Walsall i Englands League 1. Walsall ligger precis utanför uppflyttningskval på 7:e plats med 42 poäng och Notts ligger på 16:e plats med 27 poäng.

Notts har bättre form än Walsall sammantaget både hemma och bortamatcher sett både till de 10 senaste matcherna och de 5 senaste matcherna. Bara fyra lag i hela ligan har plockat fler poäng på hemmaplan än Notts på sistone och innan förra mötet hade man hela 3 raka segrar som borde varit 4 inför detta mötet om det inte vore för det faktum att man fick spela över 75 minuter med en man mindre. Man ledde med 2-0 efter 7 minuter men fick ett rött kort efter 15 minuter och orkade inte hålla emot utan tappade till 4-3förlust.

Notts County i mycket god form alltså och man har hela 7 segrar på sina 11 senaste hemmamatcher, DESSUTOM: enda förlusterna som Notts åkt på hemma på sistone är mot:
Brentford (leder ligan)
Wolves (3:a i ligan)
Preston (4:a i ligan).

Walsall har vunnit endast en av sina 8 senaste bortamatcher, den kom för 4 matcher sedan mot bottenlaget Shrewsbury och även om man inte förlorar speciellt ofta så tycker jag att man är på tok för stora favoriter i detta möte då jag inte ens anser att de bör vara favoriter när allt räknas in.

Ronan Murray saknas för hemmalaget i anfallet men detta behöver inte vara negativt dock eftersom Callum Ball täcker upp bra där och får göra sin debut eftersom han nyligen är inlånad från topplaget från högre divisionen, Derby.

För Walsall är det bara ytterbacken Andy Taylor som saknas så vad gäller skadeläget i de båda lagen finns det inte mycket alls att lägga vikt vid i förhandsanalysen.

På de 6 senaste mötena då Notts stått som hemmalag hittar vi 3 segrar för Notts, två för Walsall och en oavgjord. Om man räknar in bade hemma och bortamöten så har faktiskt Walsall bara besegrat Notts en enda gang på de 7 senaste försöken.

3.15 för hemmaseger?
2.25 för DNB-ettan?
1.65 för 1X?
Vad är detta frågan om?

Välj och vraka bland något spel ni känner starkast för som inte innebär bortaseger, det är mitt absoluta bästa tips för er under lördagen!

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip