Tuff match att vänta för Ñublense när regerande Copa Libertadores mästarna Flamengo kommer på besök.

Chilenarna, som inför turneringen hade förhoppningar efter den fina andraplaceringen i ligan 2022, har dessvärre inte alls kommit upp i nivå denna säsong. Sist i gruppen och bara en tolfteplats i chilenska Primeran är underkänt och det inget pekar på en förbättring åtminstone den närmsta tiden. Snarare så pekar dem underliggande siffrorna (sämst i Chile) på att Ñublense har en tuff säsong framför sig.

Det fina spelet från ifjol är som bortblåst och de har det kämpigt både offensivt som defensivt.

Ñublense kommer till matchen med två raka matcher utan seger efter att ha förlorat borta mot Huachipato med 2-0 och kryssat hemma med 1-1 mot Universidad de Chile. Inget som imponerar med andra ord.
Motståndet inatt är klasser bättre än tidigare nämnda lag och jag skulle faktiskt bli förvånad om inte Flamengo straffar chilenarna flera gånger om.

Flamengo, Sydamerikas crème de la crème

Brasilianska Flamengo har sedan några år bakåt etablerat sig som Sydamerikas absoluta topplag.
De har under den perioden varit framgångsrikaste laget i Copa Libertadores tillsammans med Palmeiras och River Plate.

Kraven är dock skyhöga i Flamengo som redan hunnit göra sig av med tränaren Vitor Pereira under 2023. In har meriterade Jorge Sampaoli kommit.
Sampaoli är ett högt värderat namn i Sydamerika där han skördat framgångar på såväl klubblags- som landslagsnivå. Copa America med Chile och Copa Sudamericana med La U, bara för att nämnda några.

I Flamengo återförenas Sampaoli med chilenarna Vidal och Pulgar, två spelare som inte tagit Flamengo med storm men som fått en nytändning i och med hans ankomst. I övrigt sitter Flamengo på kontinentens kanske namnstarkaste trupp och jag vill påstå att inte en enda spelare i Ñublense skulle ens ta en bänkplats i den brasilianska storklubben.

Argentinske tränaren förespråkar en offensiv fotboll och med tanke på att detta också är Ñublenses (just nu misslyckade) filosofi så kan vi förvänta oss en underhållande match. Flamengo är bättre på varje position och då det inte hör till ovanligheterna att chilenska naiva lag åker på däng mot effektivare och mer rutinerat brassemotstånd så gillas Flamengo -1 AH.

Det får sig 1 unit till 1.88x pengarna hos bet365 .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip