Innan giganterna Atletico Madrid deltar i International Champions Cup så ska de värma upp med en vänskapsmatch mot spanska Numancia - som spelar i Segunda Division (La Liga 2). Marknaden är rätt ute med 1,35 i odds på en rak Atletico Madrid seger. Dock är över/under oddsen något skeva då marknaden anser att detta ska bli ett målrikt möte. Varför? Inte den blekaste aning. Då Atletico Madrid är ett av de svåraste lagen att göra mål på finns det värde på att de håller nollan.

Numancia har inte ens hemmaplans fördelen i denna vänskapsmatch, som inte kommer att spelas på deras hemarena Nuevo Estadio Los Pajaritos utan på Estadio Municipal de El Burgo de Osma. Vidare är Numancia ett lag som spelar i den andra divisionen i Spanien och inte heller något topplag utan avslutade säsongen på en 17:e plats (av 22 lag). Så marknaden har alldeles för höga tankar om Numancia och alldeles för låga tankar om Diego Simeone i Atletico Madrid.

Även om detta är en träningsmatch så kommer inte tränaren Atletico Madrid sluta bry sig. Till denna säsong har han tappat spelarna Juanfran, Diego Godin, Filipe Luis, Rodrigo och Antoine Griezmann. In i stället har Kieran Trippier, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Felipe Monteiro, Lodi, Hector Herrera, Ivan Saponjic och Joao Felix kommit in, till en summa av 250 miljoner euro. Den största förlusten ligger givetvis i anfallaren Antoine Griezmann, så jag väntar med att uttala mig om deras anfall.

Däremot är jag övertygad redan nu om att Atletico Madrid, i vanlig ordning, kommer att vara tillsammans med Juventus ett av de allra starkaste lagen i försvarsspelet. Tränaren Atletico Madrid bygger upp hela detta lag från backlinjen, med en stark målvakt i Jan Oblak, så vi kan räkna med att de kommer att de blir ett av lagen som släpper in minst mål i La Liga. Själv är jag övertygad om att det börjar redan i denna träningsmatch mot en sämre motståndare i form av Numancia.

Marknaden erbjuder en bit över dubbla pengar på att Atletico Madrid inte släpper in något mål i matchen. Det anser jag är fel, med tanke på vilken klasskillnad det är mellan spelarna, samt hur starka Atletico Madrid är i defensiven. Detta är en vänskapsmatch för Numancia också, så inte hela världen om de misslyckas med uppgiften. Därmed lägger jag ett spel på att Atletico Madrid håller nollan i matchen till 2,14 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip