bet365 livestreamar matchen.

Det har blivit dags för den absolut sista omgången av Spaniens andra division, La Liga 2, för denna 2018-2019 års säsong.

På Nuevo Estadio Los Pajaritos tar Numancia emot Las Palmas i en match som inte betyder någonting för något av lagen. Hur matchen än slutar så kommer båda lagen att hamna på den nedre halvan av tabellen, utan att behöva åka ur serien. Så matchen ska bara i princip spelas av. Marknaden har hemmalaget som en klar favorit innan matchen har fem poäng fler i tabellen. Då båda lagen redan har slutat kämpa finner jag en stor sannolikhet i att något av lagen misslyckas med att göra mål.

Numancia har sedan 2 - 0 vinsten hemma mot Alcorcon slutat att bry sig. Med den vinsten tog de några kliv uppåt och säkrade spel i La Liga 2 även nästa säsong. Efter denna match har Numancia förlorat borta mot Real Oviedo med 0 - 1 och senast blev det mållöst borta mot Zaragoza. Försvaret har ändå gjort ett starkt jobb men anfallsspelet har inte bjudit på någonting. Det har skapats ytterst få chanser framåt och ingenting tyder på att den biten kommer att ändras när Las Palmas kommer på besök.

För samma sak gäller även för Las Palmas. Nästan identiskt. Las Palmas vann en tuff hemmamatch mot Rayo Majadahonda (som dessvärre åker ur) med 3 - 2. Sedan åkte de till tabellettan Osasuna och förlorade med 0 - 2 och kommer nu närmast från ett mållöst möte hemma mot Almeria. Las Palmas försvarade sig grymt bra mot Almeria men offensiven lämnade mycket i övrigt att önska. Även om det blev en hel del skott på mål för Las Palmas så var det aldrig riktigt nära att de skulle näta.

Då både Numancia och Las Palmas också har börjat rotera runt i truppen och släppt in flera av bänkspelarna känns det inte precis som att något av lagen är riktigt motiverade. En seger, en oavgjord match eller en vinst förändrar ingenting. Det har varit en lång säsong med 41 spelade matcher så denna sista match vill nog båda lagen bara spela av och ta en välförtjänt semester.

Marknaden erbjuder 1,90 i odds på att båda lag inte gör mål i matchen och för det oddset finns det värde även om matchen hade gällt något. När matchen inte gäller någonting blir det ett stort värde i spelet på att båda lag inte gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - Numancia:
Juan Carlos, Cristian Ganea, Carlos Gutierrez, Pichu Atienza, Unai Medina, Luis Gustavo, Alejandro Sanz, Pape Diamanka, Marc Mateu, David Rodriguez & Fran Villalba.

Preliminär startelva - Las Palmas:
Josep Martinez, Alvaro Lemos, Eric Curbelo, David Garcia, Dani Castellano, Momo, Fabio Gonzalez, David Timor Copovi, Cristian Cedres, Sergio Ezequiel Araujo & Ruben Castro.
---

This is the stats tab
This is the post tip