bet365 livestreamar matchen.

Måndagens enda match i de professionella spanska ligorna spelas på Nuevo Estadio Los Pajaritos där vi enligt marknaden har ett helt öppet möte mellan Numancia och gästerna Malaga i spanska andradivisionen, La Liga 2. Att mötet ska vara helt öppet är jag oenig om då jag anser att tabellen inte ljuger. Numancia parkerar på plats 14 i tabellen medan Malaga är ett av de absolut bästa lagen i serien och i skrivandets stund fyra i tabellen. Då det är en stor skillnad mellan lagen ska Malaga vara favoriter.

Anledningen till att Numancia parkerar på plats 14 i tabellen är för att de är extremt ojämna. Det kan gå en period då de spelar helt okej och vinner typ tre matcher för att sedan totalt kollapsa och bli slagna av allt och alla. Och så börjar det om igen. I nuläget är de inne i en tuff period där de har svårigheter att ta poäng och verkar inte ta någon som helst fördel av hemmaplan. De två senaste hemmamatcherna har slutat med förlust med 1 - 2 mot Sporting Gijon och 1 - 1 mot tabellettan Osasuna.

I den första matchen denna säsong lyckades inte Numancia skapa mycket och inte heller göra något mål. Malaga vann mötet 2 - 0 på hemmaplan. Gustavo Blanco gjorde matchens båda mål och kommer att skapa stora bekymmer även i detta möte.

Även om Malaga inte har den absolut bästa formen i serien, så är de utan tvekan ett av de bästa lagen som kämpar om att återvända till La Liga. Trots en tidig ledning blev det förlust hemma med 1 - 2 senast mot tabellettan Osasuna. Dock är inte Numancia direkt ett lika svårt motstånd. Malaga är dessutom det tredje bästa bortalagen med endast 4 förluster på 14 matcher. Det är stabilt. Så Malaga ska vara givna favoriter till att återigen besegra Numancia, när hela fotbolls Spanien tittar på.

Här ska Malaga studsa tillbaka och visa att de satsar på att ta sig tillbaka till högsta divisionen. Jag har väldigt svårt att se både Numancia vinna detta möte, eftersom de är så ojämna och Malaga förlora det. Mest värde finner jag i spelet på Malaga asiatisk handikapp 0, där det blir en förlust vid en Numancia seger, pengarna tillbaka vid oavgjort och vinst vid en rak Malaga seger. Detta lägger jag ett spel på, till 1,95 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Numancia:
Juan Carlos, Cristian Ganea, Carlos Gutierrez, Pichu Atienza, Unai Medina, Alberto Escasi, Yaw Yeboah, Pape Diamanka, Alejandro Sanz, Fran Villalba & David Rodriguez.

Bekräftad startelva - Malaga:
Munir, Ivan Rodriguez, Pau Torres, Luis Hernandez, Federico Ricca, Keidi Bare, Alfred N'Diaye, Renato Santos, Adrian Gonzalez, Mula & Yevhen Seleznyov.
---

This is the stats tab
This is the post tip