Vi har ett spännande och helt öppet möte i playoff till La Liga. Det handlar om bäst av två möten där det första mötet äger rum på Nuevo Estadio Los Pajaritos inför knappa 9 000 åskådare där Numancia tar emot Zaragoza. Efter mycket dramatik tog Numancia den sista kvalplatsen, i den sista omgången. Zaragoza slutade trea och har precis som Numancia varit duktiga på att göra mål. Då marknaden ser på mötet som ett målsnålt sådant finner jag ett värde i att kika närmare på ett spel där båda lag ska göra minst varsitt mål.

Numancias 2-1 hemma mot Leonesa, i den sista omgången av den spanska andra divisionen, tog de förbi Real Oviedo och därmed knep Numancia den sista playoff platsen. Under Numancias fyra senaste matcher har de lyckats med bedriften att både göra ett mål framåt och att släppa in ett bakåt. I den sista hemmamatchen såg det dessutom mycket bra ut offensivt, så de ska återigen kunna klara av att näta mot Zaragoza, såsom de tidigare har gjort på hemmaplan.

Zaragoza vann båda mötena i ligan. Dock har Numancia ändå lyckats med att göra mål när de har spelat hemma. Här kommer deras fem senaste inbördes matcher:

Fotboll LaLiga 2: 3/3, 2018
Numancia 1 - 2 Zaragoza

Fotboll LaLiga 2: 8/10, 2017
Zaragoza 3 - 0 Numancia

Fotboll LaLiga 2: 5/3, 2017
Zaragoza 3 - 0 Numancia

Fotboll LaLiga 2: 25/9, 2016
Numancia 2 - 1 Zaragoza

Fotboll LaLiga 2: 14/5, 2016
Numancia 2 - 2 Zaragoza

Även Zaragoza vann sin sista match i den andra divisionen, mot Barcelonas b-lag med 2-0. Även där såg det mycket bra ut offensivt. På de tio senaste matcher har Zaragoza inte gjort något mål endast borta mot Cadiz (0-1). Men efter detta möte har Zaragoza vunnit med 4-1 mot Albacete, 3-2 mot Valladolid och senast de 2-0 mot Barcelona B. Detta ger oss snittet tre mål mer match. Givetvis släpper Zaragoza in en del mål också, så i detta möte kan det bli mål åt båda hållen.

Marknaden har gått ut med under 2,5 mål som en stor favorit. Detta behöver inte bli något målkalas, men båda lag har mycket goda förutsättningar för att näta. Därmed finner jag ett värde på att spela på att båda lag gör mål till 2.10 i odds hos Bethard .
---
Preliminär startelva Numancia: Aitor, Markel Etxeberria, Alberto Escasi, Carlos Gutierrez, Saul Garcia, Pape Diamanka, Inigo Perez, Nacho, Pere Milla, Marc Mateu & Guillermo.

Preliminär startelva Zaragoza: Alvaro Raton, Angel Martinez, Bruno Perone, Simone Grippo, Alberto Benito, Aleix Febas, Alberto Zapater, Javier Ros, Oliver Buff, Vinicius Araujo & Gaizka Toquero.
---

This is the stats tab
This is the post tip