Speltips: Båda lagen gör mål till 1.83 hos bet365

__________________

Sista matchen innan ett långt uppehåll väntar. Ett Oddevold som gjort en fantastisk vår med idel vinster och enbart en förlust, vilket placerar laget på en tredjeplats med chans på högre placeringar vid vinst här. På besök kommer Ariana FC som hade en tuff period i maj men som nu hämtat sig och tuffar på bra med tre vinster på fyra senaste matcherna. Extra viktigt nu för båda att fortsätta på den inslagna vägen och bibehålla den obesegrade sviten.

Oddevold fick sig en del kritik för tre insläppta mål mot Olympic och nu senast klarade man med nöd och näppe en poäng mot Tvååker. Detta efter ett rött kort på Mehovic. Trots det lyckades man ta ledningen men med tio minuter kvar kom kvitteringen. Fem minuter senare missades även en straff av Tvååker. Således var det nära en förlust för Oddevold men istället blev det en skön känsla och en viktig poäng. Att notera blev det istället ett tidigt uttåg ur Svenska Cupen där de spelade emot ett svagt IK Zenith (Div.2). En riktig missräkning där de ändå ställde upp med en bra elva.

Ariana har som jag varit inne på tidigare gjort ett tränarbyte vilket gav en riktig effekt. Nu har ändå laget 8-3 i målskillnad och 10 poäng på 5 senaste matcherna. Ser man till chanserna som skapats har det varit väldigt många i matcherna, men det har också släppts till en del vassa chanser trots man hållit nollan.

Avstängda: Noor Zadran (Ariana), Stefan Arnshed (Ariana) och Kenan Mehovic (Oddevold).

Ett slitet Oddevold släpper till chanser

Ett slitet Oddevold mot ett utvilat Ariana, som inte spelat match sedan den 14 juni, kan bli en riktigt härlig matchbild. Marknaden indikerar också just nu på 3-4 mål i matchen men jag är lite mer inriktad på att båda lagen gör mål. Ariana har ändå en vass offensiv som spelat högre upp medan Oddevold med sin fina defensiv åkte på uttåg ur Sv.Cupen och haft lite vila sedan tuffa matchen mot Tvååker med decimerat manskap. Tror vi fortsatt kan se lite slarv när Ariana med sin form och kvalitet kommer på besök. Det är ändå sista matchen innan uppehållet efter en lång vårsäsong. Många längtar efter semester och tömmer det sista man har kvar här. Tror på en öppen historia åt båda håll.

Speltips: Båda lagen gör mål till 1.83 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip